O KONFERENCJI

NAJVEĆE PANTHEON POSLOVNO DOGAĐANJE OD 2004. GODINE

PANTHEON konferencija je namijenjena edukaciji i druženju više od 80.000 korisnika PANTHEON ERP sustava i članova poslovne zajednice. Od prvih začetaka u Sloveniji 2004. godine, posjetilo ga je više od 12.000 sudionika u  Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Severnoj Makedoniji.

PANTHEON konferencija osvjetljuje novosti u zakonodavstvu, poduzetništvu i gospodarstvu te s time povezane novosti u PANTHEON-u. Pored PANTHEON stručnjaka, na konferenciji gostuju priznati stručnjaci, koji potiču inicijative i omogućavaju stvarni napredak u poduzećima koja upotrebljavaju Datalabov ERP sustav, i sve to kroz prezentacije i zanimljive diskusije. Događanje je odlična prilika za različite poslovne susrete i networking.

PANTHEON konferencija je događanje kojem mora prisustvovati svaki PANTHEON korisnik, uspješan menadžer, računovođa, voditelj prodaje ili nabave te svatko tko odgovorno obavlja svoj posao i teži napredku na području svojeg rada, gospodarstva i sustava s kojim vodi svoje poslovanje.

2022

Međunarodna PANTHEON konferencija, Opatija

Za 25. obljetnicu poslovanja, 29. i 30. rujna 2022. priredili smo međunarodnu PANTHEON konferenciju u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji.

Kao što sami naziv konferencije kaže – PANTHEON Hands-on – sudionici su imali priliku pomoću Datalabovih stručnjaka aktivno, praktično i iz prve ruke iskusiti novosti i poboljšanja poslovno-informacijskoga programa PANTHEON.

U ta dva dana su brojni ugledni gosti i partneri govorili o budućnosti i sigurnosti poslovanja, elektroničkom knjiženju, novostima i daljnjoj digitalizaciji. Sudionicima smo predstavili najnovjie tehnologije koje donose velike izazove i istovremeno nezamislive prilike.

2022.

PANTHEON konferencija 2022., Zagreb

5 svibnja 2022. smo u Hotelu Antunović Zagreb kroz temu konferencije “Povezani, sigurni, spr€mni” upoznali sudionike s novom generacijom programa PANTHEON 11 u kojoj je sigurnost podataka na prvom mjestu.

Druga tema centralnog dijela konferencije bila je prelazak na euro uz PANTHEON. Predstavljene su i dodatne usluge ePoslovanja u PANTHEON-u, kao što su DMS i Workflow, a poseban naglasak bio je na eKnjiženju, koje radi na bazi OCR-a, odnosno optičkog prepoznavanja znakova.

Poslijepodnevni program bio je posvećen PANTHEON radionicama na kojima su stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR partnerima prikazali nove funkcionalnosti pojedinih modula ovog ERP-a.

2019

PANTHEON konferencija 2019., Zagreb

Na PANTHEON konferenciji 9.5.2019. je više od 330 sudionika, gostiju te partnera izmjenjivalo iskustva o procesu digitalizacije u Hrvatskoj, raspravljalo se o strategijama digitalizacije poslovanja te o nužnosti revolucije poslovanja 5.0.

Konferenciju je otvorio okrugli stol s temom digitalizacije u Hrvatskoj, a tijekom poslijepodnevnog programa stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR Premium partnerima na PANTHEON su radionicama kroz konkretne primjere iz prakse prikazali nove značajke i funkcionalnosti svih modula ERP-a PANTHEON.

2018

PANTHEON Konferencija 2018., Zagreb

PANTHEON konferencija 2018. održana je 9.5.2018. u Hotelu Sheraton u Zagrebu. Pred 380 sudionika predstavljene su PANTHEON novosti te GDPR u kontekstu PANTHEON-a i ICT industrije općenito.

U centralnom dijelu programa prisutnima su predstavljene nove funkcionalnosti PANTHEON-a DMS i WorkFlow – automatizacija i pojednostavljenje poslovnih procesa kroz PANTHEON.

U sklopu jutarnjeg programa održan je i okrugli stol s naslovnom temom konferencije, tijekom kojeg su gosti s prisutnima izmijenili iskustva o provedbi i primjeni ovog zakona, posebno u kontekstu poslovnog softvera i ICT industrije.

Poslijepodnevne radionice bile su posvećene demonstraciji novih funkcionalnosti osnovnih modula PANTHEON-a, a održali su ih PANTHEON konzultanti Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab Premium partnerima.

2017

MEĐUNARODNA PANTHEON KONFERENCIJA, PORTOROŽ

Konferencija, na kojoj je obilježena 20. obljetnica Datalab-a, održala se 16. i 17. studenoga 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Glavna namjena konferencije je bila predstaviti učinkovite metode i korake na putu do uspješne digitalne preobrazbe. Pridružilo nam se više od 350 sudionika, koji su savjete za uspješnu digitalnu preobrazbu mogli poslušati na 36 zanimljivih predavanja.

Počasni gost konferencije je bio profesor Joe Peppard, stručnjak za digitalnu transformaciju tvrtki.

Kako i priliči jubileju, događanje smo zaključili glamuroznom hollywoodskom zabavom, na kojoj smo se uz dobru hranu i piće zabavljali dugo u noć uz pratnju glazbene skupine Tabu i glamuroznih Koncert majstora iz Srbije.

2017

PANTHEON konferencija 2017., ZAGREB

PANTHEON konferencija 2017. održana je 16. svibnja u Hotelu Sheraton, Zagreb. Uspješnu ERP konferenciju pod nazivom „Učinkoviti nadzor i novi modeli poslovanja“ posjetilo je više od 300 posjetitelja.

U prvom dijelu konferencije predstavnici Datalaba i njihovi partneri prezentirali su kako digitalizacija cjelokupnih poslovnih procesa dovodi do olakšanog poslovanja i smanjenja troškova te kako se uvođenje tog modela vrlo brzo osjeća i na dobiti tvrtke. Predstavljeni su temelji PANTHEON-a X i Poslovanje 4.0 po fazama s demonstracijom na praktičnim primjerima. Nazočni su tako mogli upoznati učinkoviti marketing, pametnu prodaju, optimizaciju radnih procesa i dokumentacije te povezana partnerska vertikalna rješenja.

Drugi dio događaja donio je demonstracijske radionice robnog i financijskog modula tog softverskog rješenja. Sudionici su ujedno mogli u „PANTHEON X  kutku“ od stručnjaka Datalaba doznati razne pojedinosti i čuti brojne korisne savjete, provjeriti brzinu rada nove verzije ovog suvremenog ERP-a te doznati sve što ih o programu zanima.