PANTHEON Konferenca 2024

KAD SE PANTHEON SUSRETNE S TEHNOLOGIJOM

Na ovogodišnjoj konferenciji ćemo vam s ponosom predstaviti nadogradnju PANTHEON-a umjetnom inteligencijom – vašim novim pomoćnikom koji se zove AION. Pokazat ćemo vam kako smo ga integrirali u ostale članove PANTHEON obitelji kako bi svojim znanjem pomogao razvijati tehnološke inovacije, ujedinjene s vašim ciljevima i iskustvom, kako bi to sve iskoristili kao svoju konkurentnu prednost.

I dalje na prvo mjesto stavljamo sigurnosti, ugodno korisničko iskustvo te digitalne i AI alate koji olakšavaju vaše svakodnevne zadatke.

PANTHEON Konferencija 2024

Kada

9. SVIBNJA 2024.
Početak od 9:00 h

Gdje

Hotel Antunović Zagreb
Zagrebačka Avenija 100 A, Zagreb

PANTHEON Konferencija 2024

Glavna tema

Kad se PANTHEON susretne s tehnologijom

PANTHEON je antički naziv za svetište posvećeno svim bogovima. Zato su naši moduli u programu nazvani po pojedinim bogovima – modul za kadrove zovemo Hera, modul za robu Hermes, proizvodni dio smo nazvali Hefest, modul za poslovnu analitiku Zeus, Demetra ima nadzor nad modulom novac, integracije nam povezuje Ares, Mnemo upravlja dokumentacijom, a AION je razred za sebe i svojim načinom razmišljanja pomaže vama, korisnicima programa.

S obzirom na to da je tehnologija obavezan dio našeg poslovanja, pojedini dijelovi PANTHEON-a su razvijeni, prilagođeni i međusobno usklađeni tako da dijelom razmišljaju umjesto vas, nadziru procese i podsjećaju vas na pojedine korake i kontrole kako bi poslovanje teklo neometano i u skladu sa zakonom. Pokazat ćemo vam kako su se tehnološke novosti susrele s pojedinim područjima odnosno bogovima kroz korisne poveznice, savjete, dobre prakse i prednosti koje će unaprijediti vaše poslovanje.

Program Konferencije

Zašto posjetiti PANTHEON Konferenciju

Predavači će istražiti različite teme usko povezane s digitalizacijom: od nadzora i održavanja pregleda podataka do upravljanja i nadzora cjelokupnog procesa na više razina te upoznavanja procesa na mikrorazini. Naglasak će biti na konkretnim primjerima i savjetima koje ćete moći početi upotrebljavati u praksi.

Kroz praktične primjere predstavljene na konferenciji ćete imati priliku upoznati novosti i prednosti PANTHEON-a koji nudi različite pogodnosti, funkcije i alate za svaki pojedini odjel u poduzeću.

Što ćete naučiti

Na konferenciji ćemo ugostiti iskusne PANTHEON stručnjake i korisnike koji će predstaviti zanimljive prakse i podijeliti svoje praktične savjete.

Saznat ćete:

  • Kako iskoristit prednosti samoučećeg sustava i na kojim razinama si možete pomoći novim AI pomoćnikom Aionom?
  • Kako osigurati sigurnost e-poslovanja u praksi?

  • Kako u praksi voditi dokumentaciju poduzeća?

  • Kako u praksi učinkovito izmjenjivati podatke s vanjskim aplikacijama i bazama podataka?

  • Uspješne priče PANTHEON korisnika, iz prve ruke.
Odbrojavamo dane kada ćemo se ponovno susresti

Do konferencije je još preostalo:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pridružite nam se

2024. se ponovno susrećemo u Hotelu Antunović zagreb

PANTHEON konferencija je od 2004. godine najveće poduzetničko-edukativno događanje. Godišnje ga posjeti više od 1.000 posjetitelja – menadžera, računovođa, HR menadžera, voditelja prodaje i nabave itd. Događanje osim u Hrvatskoj organiziramo u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji te Makedoniji. Konferencija je odlična prilika za različite poslovne susrete i povezivanja.

Novost

PANTHEON AION

Želimo vam predstaviti novog pomoćnika – PANTHEON AION. Sa svojim znanjem i iskustvom će vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoć pri radu s PANTHEON-om. Pomagat će vam pronaći odgovarajuće upute, usmjeriti vas pri radu i savjetovati vas pri poslovnim pitanjima.

Ne zaboravite – early bird cijene

Pogodnosti za rane prijave na PANTHEON Konferenciju

SUPER EARLY BIRD PRIJAVE DO 31.3.2024.
70,00 EUR + PDV/OSOBA

1 + 1 GRATIS

EARLY BIRD PRIJAVE DO 15.4.2024.
90,00 EUR + PDV/OSOBA

1 + 1 GRATIS

REDOVNE PRIJAVE OD 16.4.2024.

120,00 EUR + PDV/OSOBA

 

KOTIZACIJE ZA KONFERENCIJU

  • Prijava do 31.3.2024.: 70 EUR umjesto 120,00 € + PDV/osoba.
  • Prijava do 15.4.2024.: 90 EUR umjesto 120,00 € + PDV/osoba.

Cijena uključuje:

  • sudjelovanje na svim predavanjima na događanju
  • PPT i video sadržaj događanja
  • ručak i osvježenje tijekom pauza.

Za promotivne cijene smještaja u Hotelu Antunović, obratite nam se na marketing@datalab.hr

Polja označena zvjezdicom su obavezna. Bez posredovanja ovih podataka sudjelovanje na događanju nije moguće.

Ako želite prijaviti tri osobe iz istog poduzeća, ispunite 3 zasebne prijavnice i unesite osobne podatke i email svakog sudionika.

Slažem se s Uvjetima sudjelovanja na događanju i dajem izričitu privolu da Datalab HR d.o.o., gore navedene osobne podatke obrađuje za potrebe vođenja evidencije sudionika događanja, za kontaktiranje putem e-maila ili telefona u vezi s prijavom, programom događanja, sadržajem događanja i mojim zadovoljstvom s njim te za slanje prezentacija, pisanog materijala i video materijala koji će biti izloženi na događanju.
Klikom na gumb PRIJAVA izričito se i dobrovoljno slažem da se moji osobni podaci (adresa e-pošte) koriste u svrhu praćenja mojih aktivnosti na web stranici i mojih interesa radi stvaranja personaliziranog sadržaja i ponuda. ***

*Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći osigurati prijavu na događanje te vas obavještavati o ivedbi događanja i posredovati povezane materijale. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici o zaštiti osobnih podataka.

**Ispunjavanjem obrasca potvrđujete da ste upoznati s razdobljem pohranjivanja vših osobnih podataka, činjenicom da se vaši podatci obrađuju na pravnoj osnovi pristanka te s mogućim posredovanjem vaših osobnih podataka izvan Europskog gospodarskog prostora. Potvrđujete da ste svjesni i da razumijete da svoj pristanak možete otkazati u bilo kojem trenutku, u pisanom obliku na info@datalab.hr ili telefonskim pozivom na 01 3535 595. Također ste upoznati sa svim ostalim pravima iz Politike o zaštiti osobnih podataka koja imate kao pojedinac čiji se osobni podaci obrađuju. NAPOMENA: Čak i ako ne dajete suglasnost, tvrtka ima pravo obrađivati one osobne podatke koje obrađuje na temelju zakona, izvršenja ugovornog odnosa ili legitimnog interesa.